Nyheder og informationer fra Gdansk på dansk
|Om os
| Annoncering
| Shop
| Kontakt
AnnonceValuta: 100 PLN koster 173,26 DKK
Fodbold: Resultater fra den polske liga
Onsdag 20 december 2017

Camping

Camping i Gdansk. Foto: Gdansk Kemping.
Camping i Gdansk. Foto: Gdansk Kemping.
Camping

Camping er en populær ferieform blandt polakker. De rige naturområder med skove, søer, floder og ikke mindst havet inviterer til aktive former for ferie som cykling, ridning, windsurfing med mere. Campingpladserne ligger tæt på naturen, og tilbyder ofte forskellige former for aktiviteter og udlejningsudstyr til aktive ferieformer. Der findes også campingpladser i forbindelse med alle de større byer, så det er muligt at kombinere campingferien med kulturferie. Der findes mange campingpladser af forskellige standarder i Pomorskie Regionen. Her er en håndfuld af de mest kendte:

Familie camping på halvøen Lipa

Halvøen Lipa ligger en det kaszubiske sø-landskab 60 km syd for Gdansk. Camping pladsen er meget familievenlig og tilbyder legeplads, ridning, paintball, guidede cykelture og nordic walking. Der er lystbådehavn og badestrand ved sø-bredden, og der kan lejes teltplads eller træ-hytter til overnatning.

LÆS MERE
Eksternt link: Halvøen Lipa (engelsk)

Aktiv Camping i Przywidz

Camping nr. 20 i Przywidz ligger ved Przywidzkie søen. Stedet har gode faciliteter, og man kan leje cykler, vandcykler, luftballon ture m.m. I nærheden er der mulighed for at ride.

LÆS MERE
Eksternt link: Camping nr. 20 (engelsk)

Camping ved havet

Camping nr. 51 i Leba ligger ca. 350 m fra havet og ca. 300 m fra en sø. Stedet har gode faciliteter med gæsteværelser, feriehuse, sauna, køkken, legeplads til børn, internet og Wi-Fi.

LÆS MERE
Eksternt link: Camping nr. 51 (engelsk)


Camping på halvøen Hel

Det Lille Hav (Male Morze) er den første campingplads på halvøen Hel nord for Gdansk Bugten. Campingpladsen ligger på vejen Wladyslawowo-Chalupy, hvor der findes et kendt centrum for sejlads. Det er en god base til at planlægge ture i retning af Gdansk eller i retning af Hel. Der er rige muligheder for at sejle og for at dyrke vindsurfing m.m.

LÆS MERE
Eksternt link: Det Lille Hav (tysk)

Af: Anna Werenberg
Redaktør, gdansknu.dk
Share Share Share Share Share |

EMNE

ANDRE EMNER

POPULÆRE NYHEDER

Annonce
Kalender
M T O T F L S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Annonce
48,magasin

Forår og sommer nyheder til skandinaviske gæster

13:58 - 17 apr 2017 Turisme GDANSK: Forår og sommerudgaven af +48 magasinet der er målrettet skandinaviske turister i regionen er nu på gaden.
gdansk,gamle,bydel,ny

Gdansk gamle bydel får nyt mondænt område

17:29 - 14 dec 2016 Turisme GDANSK: Bystyret har offentliggjort en animation af et nyt mondænt byggeri på den attraktiv ø midt i den gamle bydel i Gdansk.
Lionel,Richie,Ergo,Arena,gdansk,gdansknu.dk

Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena

13:05 - 09 maj 2016 Rytmisk Musik GDANSK: Den amerikanske sanger, komponist, musiker, producer og skuespiller Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena i juli.
danmark,i,gdansk,håndbold,euro,2016

Danskerne hyggede sig under EM håndbold i Gdansk

20:04 - 08 apr 2016 Danmark GDANSK: Der er ingen tilfælde med danskere i politiets rapporter fra januar under EM i håndbold (EURO 2016), viser opgørelse fra politiet i Gdansk.
ocr,gdansk

Kampe ved Gdansk for de sejeste drenge og piger

6:08 - 24 mar 2017
Ekstremsport GDYNIA: Nu kan de seje udfordre sig selv ved det årlige OCR-løb, der gennemføres i april. Et løb for de helt seje når det gælder styrke og udholdenhed.

Gdansk er Europas tredje bedste

16:53 - 14 mar 2017
Turisme Borgmester Pawel Adamowicz er stolt over at Gdansk er kåret som Europas bedste rejsemål i år, og han er især tilfreds, da det er første gang byen er nomineret i konkurrencen om at være bedste rejsemål. Gdansk var blandt tyve nominerede byer.
mera,spa,sopot

Sopot tilbyder vand, varme og velvære hele året

18:08 - 26 dec 2016
Livsstil SOPOT: Danskerne har fundet vej til ferie- og badebyen ved Gdansk ud til Østersøen, men det er ikke kun om sommeren.
gdansk,julemarked

Succes for julemarkederne i Gdansk

13:54 - 15 dec 2016
Turist attraktioner GDANSK: De traditionelle julemarkeder i Gdansk er i år blevet et tilløbsstykke uden lige, oplyser de lokale turistmyndigheder.
lech,walesa,polen,gdansk,airport

Gdansk lufthavn har rundet en million rejsende

19:23 - 10 maj 2016
Fly GDANSK: Lech Walesa lufthavnen har rundet den første million rejsende i år til og fra byen - og det er ny rekord.
 GENERELLE INFORMATIONER OM GDANSK
Annonce