Nyheder og informationer fra Gdansk på dansk
|Om os
| Annoncering
| Shop
| Kontakt
AnnonceValuta: 100 PLN koster 173,26 DKK
Fodbold: Resultater fra den polske liga
Lørdag 16 december 2017

Forår og sommer nyheder til skandinaviske gæster

48,magasin
Magasinet +48 udgives af regionens stærkeste turistaktører, og er området bedste kilde til nyheder om events og oplevelser i Gdansk regionen. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.
GDANSK: Forår og sommerudgaven af +48 magasinet der er målrettet skandinaviske turister i regionen er nu på gaden.
Af: Jens Mørch 
13:58 - 17 apr 2017

Forår og sommer udgaven af Gdansk regionens skandinaviske turistmagasin +48 er på gaden med nyt til forlystelsessyge turister fra blandt andet Danmark.

Musikfestival

I den nye udgave kaf +48 kan man blandt andet læse om Opener Festivalen som to gange er kåret som Europas bedste musikfestival foran blandt andet den danske Roskilde Festival. Og i den musikalske genrer er der også koncerter at finde i Ergo Arena med blandt andet Sting og Rod Stewart. Men mange andre musikere heriblandt Jean Michal Jarre gæster også området denne sommer.

Maraton og Shakespeare

Men på det kulturelle område fortælles der også om Shakespeare Festivalen i det nye teater med navn fra samme berømthed. Også når det gælder sport er der mange spændende events i og omkring Gdansk denne sommer. I august gennemføres der Ironman stævne i Gdynia, Solidarnosc maraton i Trebyen (Gdansk, Gdynia og Sopot).

SE MAGASIN
gdansknu.dk: PDF +48

Flot golfklub og bane

I den lette ende af sportens verden, er der i denne udgave af 48 magasinet også en beskrivelse af Sierra Golk Club ikke langt fra Gdansk. En golfklub som med danske øjne er helt overset, men som besøges af talrige svenskere og finner. Flere af de golfeksperter som polennu.dk har talt med, betegner golfklubben som meget luksuriøs og med fine omgivelser til få penge. I juni gennemføres SKAT International Golf Cup på stedet, som er en todages international turnering med mange kendte spillere som deltagere.

Anden Verdenskrig

+48 magasinet beskriver også det nye museum om Anden Verdenskrig. Det er ikke bare det nyeste museum om emnet, det er også verdens største. Skal man en tur igennem museet skal man påregne syv timer, hvis man har den ambition at fange de fleste kroge i det store og imponerende museum.

Skynd dig

Museet har som så meget andet i Polen for tiden, været udsat for indenrigspolitiske drillerier. Museet er åbnet, men der lukkes kun 300 ind om dagen. Og fornylig blev museet slået sammen med Westerplatte museet (stedet hvor Anden Verdenskrig begyndte) og den ansvarlige professor der har stået for museet under hele opbygningen, er nu blevet afskediget som leder. Det ventes at museet som en direkte konsekvens, vil blive lukket og ombygget i en periode for at få en mere stærk polsk patriotisk vinkel på Anden Verdenskrig.

Men magasinet +48 indeholder også mere og meget andet nyt i området denne sommer. Læs hele magasinet herunder eller download det.

LÆS MERE
+48 Magasin: Forår sommer 2017

Share Share Share Share Share |

EMNE

MEST LÆSTE (14 dage)

BilagStørrelse
+48 magasin Gdansk Pomorskie.pdf8.6 MB
Annonce
Kalender
M T O T F L S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Annonce
48,magasin

Forår og sommer nyheder til skandinaviske gæster

13:58 - 17 apr 2017 Turisme GDANSK: Forår og sommerudgaven af +48 magasinet der er målrettet skandinaviske turister i regionen er nu på gaden.
gdansk,gamle,bydel,ny

Gdansk gamle bydel får nyt mondænt område

17:29 - 14 dec 2016 Turisme GDANSK: Bystyret har offentliggjort en animation af et nyt mondænt byggeri på den attraktiv ø midt i den gamle bydel i Gdansk.
Lionel,Richie,Ergo,Arena,gdansk,gdansknu.dk

Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena

13:05 - 09 maj 2016 Rytmisk Musik GDANSK: Den amerikanske sanger, komponist, musiker, producer og skuespiller Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena i juli.
danmark,i,gdansk,håndbold,euro,2016

Danskerne hyggede sig under EM håndbold i Gdansk

20:04 - 08 apr 2016 Danmark GDANSK: Der er ingen tilfælde med danskere i politiets rapporter fra januar under EM i håndbold (EURO 2016), viser opgørelse fra politiet i Gdansk.
ocr,gdansk

Kampe ved Gdansk for de sejeste drenge og piger

6:08 - 24 mar 2017
Ekstremsport GDYNIA: Nu kan de seje udfordre sig selv ved det årlige OCR-løb, der gennemføres i april. Et løb for de helt seje når det gælder styrke og udholdenhed.

Gdansk er Europas tredje bedste

16:53 - 14 mar 2017
Turisme Borgmester Pawel Adamowicz er stolt over at Gdansk er kåret som Europas bedste rejsemål i år, og han er især tilfreds, da det er første gang byen er nomineret i konkurrencen om at være bedste rejsemål. Gdansk var blandt tyve nominerede byer.
mera,spa,sopot

Sopot tilbyder vand, varme og velvære hele året

18:08 - 26 dec 2016
Livsstil SOPOT: Danskerne har fundet vej til ferie- og badebyen ved Gdansk ud til Østersøen, men det er ikke kun om sommeren.
gdansk,julemarked

Succes for julemarkederne i Gdansk

13:54 - 15 dec 2016
Turist attraktioner GDANSK: De traditionelle julemarkeder i Gdansk er i år blevet et tilløbsstykke uden lige, oplyser de lokale turistmyndigheder.
lech,walesa,polen,gdansk,airport

Gdansk lufthavn har rundet en million rejsende

19:23 - 10 maj 2016
Fly GDANSK: Lech Walesa lufthavnen har rundet den første million rejsende i år til og fra byen - og det er ny rekord.
 GENERELLE INFORMATIONER OM GDANSK
Annonce