Nyheder og informationer fra Gdansk på dansk
|Om os
| Annoncering
| Shop
| Kontakt
AnnonceValuta: 100 PLN koster 173,26 DKK
Fodbold: Resultater fra den polske liga
Lørdag 16 december 2017

Gdansk med til håndbold EM i Aarhus

Udstillingen fra Gdansk holder blandt andet til i Ridehuset, hvor Danmarks og Polens kampe vises på storskærm. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.
AARHUS: Århusianerne er kommet tættere på Gdansk og Pomorskie regionen under håndbold EM, hvor de blandt andet har kunnet vinde rejser til Gdansk.
Af: Anna Werenberg 
6:45 - 19 jan 2014

Polen i Aarhus er det fælles kampagne navn for den polske fanzone i Aarhus, der i disse dage sætter sit præg på den indre by i Aarhus med udstillinger, biograf forestillinger og konkurrencer.

Del af håndbold EM

Den polske fanzone er oprettet af Aarhus kommune som led i kommunens officielle håndboldfest under EM. Det polske landshold spiller sine gruppekampe i Aarhus mod Serbien, Frankrig og Rusland, og de polske fans har allerede sat sit præg på EM-slutrunden og sørger med massiv tilstedeværelse for, at Polen spiller på hjemmebane på Aarhus Stadion.

Gdansk i front

Pomorskie regionens turistorganisation PROT er en af de polske partnere, der sammen med Polens centrale turistorganisation har takket ja til invitationen og er mødt op med udstillinger, smagsprøver, turist brochurer og konkurrencer, for at vise danskerne, at Polen også har meget at byde på uden for håndboldbanen. Polen i Aarhus holder blandt andet til i Ridehuset under Danmarks og Polens kampe, der vises på storskærm.

Film fra Gdynia

Også Det polske filminstitut, Gdynia Film festival og Gdynia Filmskole bidrager til den polske håndboldfest i Aarhus ved at sende film, som vises gratis for det århusianske publikum. Her vises blandt andet prisbelønnede film som Zero (Nul) og Boisko Bezdomnych (De hjemløses bane).

Satser på Skandinavien

Fremstødet i Aarhus er en del af Gdansk og Pomorskie regionens satsning på at tiltrække endnu flere turister fra Skandinavien. For bare en måned siden udkom magasinet +48Magazine, der også blev uddelt i Aarhus, der er designet specielt til det Skandinaviske marked med fokus på mulighederne for wellness og shopping ferier omkring Gdansk.

Share Share Share Share Share |

EMNE

MEST LÆSTE (14 dage)

Annonce
Kalender
M T O T F L S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Annonce
48,magasin

Forår og sommer nyheder til skandinaviske gæster

13:58 - 17 apr 2017 Turisme GDANSK: Forår og sommerudgaven af +48 magasinet der er målrettet skandinaviske turister i regionen er nu på gaden.
gdansk,gamle,bydel,ny

Gdansk gamle bydel får nyt mondænt område

17:29 - 14 dec 2016 Turisme GDANSK: Bystyret har offentliggjort en animation af et nyt mondænt byggeri på den attraktiv ø midt i den gamle bydel i Gdansk.
Lionel,Richie,Ergo,Arena,gdansk,gdansknu.dk

Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena

13:05 - 09 maj 2016 Rytmisk Musik GDANSK: Den amerikanske sanger, komponist, musiker, producer og skuespiller Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena i juli.
danmark,i,gdansk,håndbold,euro,2016

Danskerne hyggede sig under EM håndbold i Gdansk

20:04 - 08 apr 2016 Danmark GDANSK: Der er ingen tilfælde med danskere i politiets rapporter fra januar under EM i håndbold (EURO 2016), viser opgørelse fra politiet i Gdansk.
ocr,gdansk

Kampe ved Gdansk for de sejeste drenge og piger

6:08 - 24 mar 2017
Ekstremsport GDYNIA: Nu kan de seje udfordre sig selv ved det årlige OCR-løb, der gennemføres i april. Et løb for de helt seje når det gælder styrke og udholdenhed.

Gdansk er Europas tredje bedste

16:53 - 14 mar 2017
Turisme Borgmester Pawel Adamowicz er stolt over at Gdansk er kåret som Europas bedste rejsemål i år, og han er især tilfreds, da det er første gang byen er nomineret i konkurrencen om at være bedste rejsemål. Gdansk var blandt tyve nominerede byer.
mera,spa,sopot

Sopot tilbyder vand, varme og velvære hele året

18:08 - 26 dec 2016
Livsstil SOPOT: Danskerne har fundet vej til ferie- og badebyen ved Gdansk ud til Østersøen, men det er ikke kun om sommeren.
gdansk,julemarked

Succes for julemarkederne i Gdansk

13:54 - 15 dec 2016
Turist attraktioner GDANSK: De traditionelle julemarkeder i Gdansk er i år blevet et tilløbsstykke uden lige, oplyser de lokale turistmyndigheder.
lech,walesa,polen,gdansk,airport

Gdansk lufthavn har rundet en million rejsende

19:23 - 10 maj 2016
Fly GDANSK: Lech Walesa lufthavnen har rundet den første million rejsende i år til og fra byen - og det er ny rekord.
 GENERELLE INFORMATIONER OM GDANSK
Annonce