Nyheder og informationer fra Gdansk på dansk
|Om os
| Annoncering
| Shop
| Kontakt
AnnonceValuta: 100 PLN koster 173,26 DKK
Fodbold: Resultater fra den polske liga
Lørdag 16 december 2017

Kano og kajak

Kajakturister sejler i kajak ved Den Gamle Kran i Gdansk Havn. Foto: Martin Bage
Kajakturister sejler i kajak ved Den Gamle Kran i Gdansk Havn. Foto: Martin Bager, polennu.dk.
Kano og kajak

Pomorskie regionen tilbyder ideelle muligheder for at dyrke kano- og kajaksport, både for erfarne sejlere og for nybegyndere. Regionen udgør det nordvestligste hjørne af Polen og har over 2300 km kano- og kajakruter på over 30 floder. Nogle af de mest kendte er på floderne Slupia, Radunia i Kolko Radunskie, Wda, Brda, Szkarpawa og Wierzyca.

Varieret terræn

Til sammen gør disse floder det muligt at sejle i kano eller kajak gennem landskaberne i Kaszuby, Zulawy og Kociewie. Landskaberne byder både på skove, indsøer og kuperet terræn, og visse floder nær kysten er i kategori med floder i bjerglandskaber og tilbyder udfordringer og fantastiske udsigter for erfarne sejlere. Det gælder floderne Slupia, Wieprza, Lupawa og Leba. Det er også muligt at arrangere en rundtur med kano eller kajak på floderne Brda, Wda, Liwa og Radunia, der er forbundet med 12 lange indsøer.

Mange udlejningsfirmaer

Landskaberne i det nordvestlige Polen er meget smukke og varierende, og de er derudover uberørte og rene. De seneste år er mulighederne for kano og kajakturisme blevet bredt tilgængelige gennem en række udlejningsfirmaer, der ud over at leje udstyr ofte også tilbyder at arrangere grupperejser eller individuelle rejser på alle niveauer, stå for opsamling af kanoer/kajakker og arrangere forplejning og overnatning.

I kajak gennem Gdansk

Kajakiem po Gdansku udlejer kajakker med udstyr og arrangerer guidede kajakture gennem Gdansk centrum fra adressen ul. Zabi Kruk 15.

LÆS MERE
Eksternt link: Kajakiem po Gdansku (polsk)

Kano- og kajakferier i Pomorskie Regionen

Kajaki Swornogacie arrangerer forskellige ture af varierende sværhedsgrad. Det er også muligt at bestille endagsture, weekendture og team building ture for firmaer og grupper.

LÆS MERE
Eksternt link: Kajaki Swornogacie (engelsk)

Superkajak i Przechlewo tilbyder udlejning af udstyr til grupper eller individuelle rejsende og tilbyder desuden parkeringsplads i Przechlewo og transport til og fra turfloderne. De arrangerer ture på floderne Wda, Brda, Pilawa og Slupia.

LÆS MERE
Eksternt link: Superkajak (engelsk)

Bestil via nettet

For de stedkendte eller dem med mod på selv at arrangere sine ture kan kanoer eller kajakker bestilles via internettet.

LÆS MERE
Eksternt link: Kajaki.pl (engelsk)

LÆS MERE
Eksternt link: ekajakil.pl (engelsk)

Af: Anna Werenberg
Redaktør, gdansknu.dk
Share Share Share Share Share |

EMNE

ANDRE EMNER

POPULÆRE NYHEDER

Annonce
Kalender
M T O T F L S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Annonce
48,magasin

Forår og sommer nyheder til skandinaviske gæster

13:58 - 17 apr 2017 Turisme GDANSK: Forår og sommerudgaven af +48 magasinet der er målrettet skandinaviske turister i regionen er nu på gaden.
gdansk,gamle,bydel,ny

Gdansk gamle bydel får nyt mondænt område

17:29 - 14 dec 2016 Turisme GDANSK: Bystyret har offentliggjort en animation af et nyt mondænt byggeri på den attraktiv ø midt i den gamle bydel i Gdansk.
Lionel,Richie,Ergo,Arena,gdansk,gdansknu.dk

Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena

13:05 - 09 maj 2016 Rytmisk Musik GDANSK: Den amerikanske sanger, komponist, musiker, producer og skuespiller Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena i juli.
danmark,i,gdansk,håndbold,euro,2016

Danskerne hyggede sig under EM håndbold i Gdansk

20:04 - 08 apr 2016 Danmark GDANSK: Der er ingen tilfælde med danskere i politiets rapporter fra januar under EM i håndbold (EURO 2016), viser opgørelse fra politiet i Gdansk.
ocr,gdansk

Kampe ved Gdansk for de sejeste drenge og piger

6:08 - 24 mar 2017
Ekstremsport GDYNIA: Nu kan de seje udfordre sig selv ved det årlige OCR-løb, der gennemføres i april. Et løb for de helt seje når det gælder styrke og udholdenhed.

Gdansk er Europas tredje bedste

16:53 - 14 mar 2017
Turisme Borgmester Pawel Adamowicz er stolt over at Gdansk er kåret som Europas bedste rejsemål i år, og han er især tilfreds, da det er første gang byen er nomineret i konkurrencen om at være bedste rejsemål. Gdansk var blandt tyve nominerede byer.
mera,spa,sopot

Sopot tilbyder vand, varme og velvære hele året

18:08 - 26 dec 2016
Livsstil SOPOT: Danskerne har fundet vej til ferie- og badebyen ved Gdansk ud til Østersøen, men det er ikke kun om sommeren.
gdansk,julemarked

Succes for julemarkederne i Gdansk

13:54 - 15 dec 2016
Turist attraktioner GDANSK: De traditionelle julemarkeder i Gdansk er i år blevet et tilløbsstykke uden lige, oplyser de lokale turistmyndigheder.
lech,walesa,polen,gdansk,airport

Gdansk lufthavn har rundet en million rejsende

19:23 - 10 maj 2016
Fly GDANSK: Lech Walesa lufthavnen har rundet den første million rejsende i år til og fra byen - og det er ny rekord.
 GENERELLE INFORMATIONER OM GDANSK
Annonce