Nyheder og informationer fra Gdansk på dansk
|Om os
| Annoncering
| Shop
| Kontakt
AnnonceValuta: 100 PLN koster 173,26 DKK
Fodbold: Resultater fra den polske liga
Lørdag 16 december 2017

Stort samarbejde hjælper danske fans til håndbold EM

euro,216,aarhus
DR Sportens Andreas Kraul (tv.) kunne varmt anbefale Gdansk som både sports- og ferieby, da samarbejdet Danmark i Gdansk onsdag blev præsenteret op til håndbold EM for herrer 2016. Polens ambassadør Henryka Moscicka-Dendys (nummer to fra venstre), chefredaktør for polennu.dk Jens Mørch og direktør for Polens Håndboldforbund (ZPRP) Marek Goralczyk deltog blandt mange andre partnere i præsentationen af samarbejdet. Foto: Polens ambassade.
KØBENHAVN: Under overskriften Danmark i Gdansk vil danske og polske organisationer samarbejde om at hjælpe danske håndbold-fans under EM i Polen.
Af: Anna Werenberg 
15:51 - 07 jan 2016

Polens ambassade i Danmark lagde onsdag hus til en præsentation af et bredt samarbejde mellem danske og polske organisationer, der er gået sammen om at hjælpe danske håndbold-fans under EM 2016 i Polen, hvor Danmark under gruppespillet får base i havnebyen Gdansk.

Bredt samarbejde

Samarbejdet med navnet Danmark i Gdansk omfatter blandt andre Polens Håndboldforbund (ZPRP), det polske værtsskab EURO 2016, håndboldherrernes danske fanklub Fans to Fighters, Billund Lufthavn, Wizzair, de polske turistorganisationer, polennu.dk og de to landes ambassader.

Fan-aktiviteter

Formand for Danmark i Gdansk Milica Lecic sagde under præsentationen, at samarbejdet både har til formål at hjælpe de danske fans på det praktiske plan med relevant information, men også har en ambition om, at de danske fans skal opleve havnebyen Gdansk, dens fantastiske historie og moderne turist-tilbud i form af restauranter, shopping og byliv.
Danmark i Gdansk vil derfor løbende præsentere aktiviteter og events for danske fans under EM.

Går efter guldet

Direktør for Polens Håndboldforbund Marek Goralczyk præsenterede det polske værtsskab for EM, der spilles i Gdansk, Krakow, Wroclaw og Katowice. Goralczyk udtrykte håb om, at Danmark og Polen kommer til at møde hinanden i slutspillet i Krakow.
Majbrith Sprankel fra håndboldherrernes fanklub mindede om, at Danmark tog guld i 2012 og 2014, og at de danske herrer efter statistikken derfor også kommer hjem med guldet fra Polen i 2016.

Anbefaler Gdansk

Den danske fanklub har allerede været på inspektionstur til Gdansk, og Majbrith Sprankel kunne fortælle, at danske fans både kan se frem til kampene i den topmoderne Ergo Arena og til bylivet og stemningen i Gdansk.
Sportsjournalist på Danmark Radio Andreas Kraul anbefalede også Polen og Gdansk, som han selv flere gange har boet i og oplevet som sportsjournalist. Kraul var blandt andet i Polen under fodbold EM 2012, hvor Polen første gang var værter for en slutrunde på topniveau i international sammenhæng.

LÆS MERE
Eksternt link: Danmark i Gdansk

Share Share Share Share Share |

SE BILLEDSERIE

EM 2016 håndbold gdansk lars moller fans.jpg
Danske håndboldfans i Gdansk

EMNE

MEST LÆSTE (14 dage)

Annonce
Kalender
M T O T F L S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Annonce
48,magasin

Forår og sommer nyheder til skandinaviske gæster

13:58 - 17 apr 2017 Turisme GDANSK: Forår og sommerudgaven af +48 magasinet der er målrettet skandinaviske turister i regionen er nu på gaden.
gdansk,gamle,bydel,ny

Gdansk gamle bydel får nyt mondænt område

17:29 - 14 dec 2016 Turisme GDANSK: Bystyret har offentliggjort en animation af et nyt mondænt byggeri på den attraktiv ø midt i den gamle bydel i Gdansk.
Lionel,Richie,Ergo,Arena,gdansk,gdansknu.dk

Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena

13:05 - 09 maj 2016 Rytmisk Musik GDANSK: Den amerikanske sanger, komponist, musiker, producer og skuespiller Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena i juli.
danmark,i,gdansk,håndbold,euro,2016

Danskerne hyggede sig under EM håndbold i Gdansk

20:04 - 08 apr 2016 Danmark GDANSK: Der er ingen tilfælde med danskere i politiets rapporter fra januar under EM i håndbold (EURO 2016), viser opgørelse fra politiet i Gdansk.
ocr,gdansk

Kampe ved Gdansk for de sejeste drenge og piger

6:08 - 24 mar 2017
Ekstremsport GDYNIA: Nu kan de seje udfordre sig selv ved det årlige OCR-løb, der gennemføres i april. Et løb for de helt seje når det gælder styrke og udholdenhed.

Gdansk er Europas tredje bedste

16:53 - 14 mar 2017
Turisme Borgmester Pawel Adamowicz er stolt over at Gdansk er kåret som Europas bedste rejsemål i år, og han er især tilfreds, da det er første gang byen er nomineret i konkurrencen om at være bedste rejsemål. Gdansk var blandt tyve nominerede byer.
mera,spa,sopot

Sopot tilbyder vand, varme og velvære hele året

18:08 - 26 dec 2016
Livsstil SOPOT: Danskerne har fundet vej til ferie- og badebyen ved Gdansk ud til Østersøen, men det er ikke kun om sommeren.
gdansk,julemarked

Succes for julemarkederne i Gdansk

13:54 - 15 dec 2016
Turist attraktioner GDANSK: De traditionelle julemarkeder i Gdansk er i år blevet et tilløbsstykke uden lige, oplyser de lokale turistmyndigheder.
lech,walesa,polen,gdansk,airport

Gdansk lufthavn har rundet en million rejsende

19:23 - 10 maj 2016
Fly GDANSK: Lech Walesa lufthavnen har rundet den første million rejsende i år til og fra byen - og det er ny rekord.
 GENERELLE INFORMATIONER OM GDANSK
Annonce